Kymenlaakson hyvinvointialueen puhelinliikenteessä on häiriöitä valtakunnallisen vian vuoksi

23.1.2023 PÄIVITETTY 24.1 klo 11.35

Kymenlaakson hyvinvointialueen puhelinliikenteessä on häiriöitä valtakunnallisen vian vuoksi. Puhelinyhteydet toimivat rajoitetusti ja tämä saattaa hidastaa puhelinpalveluita. Jos asiasi on kiireetön, ota yhteyttä myöhemmin tai käytä asiointipalvelua: asiointi.kymenhva.fi.

Puhelinliikenteen häiriöiden vuoksi puhelinpalveluihin ei voi jättää takaisinsoittopyyntöjä eikä välttämättä pystytä vastaamaan aiemmin tänään jätettyihin soittopyyntöihin. Tämä koskee Päivystysavun 116 117:n, terveysasemien, suun terveydenhuollon, mielenterveys- ja päihdepalveluiden sekä neuvoloiden puhelinpalveluita.

Päivystysavun chat-palvelu on avoinna joka päivä kello 8-20. Chat-palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista. Livechat-palvelussa voit keskustella reaaliaikaisesti päivystysavun sairaanhoitajan kanssa. Päivystysavun Chat-palveluun pääset täältä.

Mikäli Päivystysavun puhelin- tai chatpalvelu on ruuhkautunut ja potilas tarvitsee kiireellistä apua, potilas voi tulla päivystykseen myös ilman yhteydenottoa Päivystysapuun.

Hätätilanteessa soita 112.

--------------------------

Päivitys 24.1. klo 11.35: Maanantaina 23.1.2023 alkanut valtakunnallinen häiriö puhelinliikenteessä on uusiutunut tiistaina 24.1.2023.