Tule Kymenlaaksoon ja suorita YEK Kymsotessa

Suorita YEK Kymsotessa suunniteltuna kokonaisuutena ja yhdessä virkasuhteessa.

Meidän tavoitteemme on koordinoida ja tukea sinua niin, että pystyt suunnittelemaan elämääsi kokonaisuutena useamman vuoden eteenpäin. Kun suoritat YEK:n yhdessä virkasuhteessa, sinulla on mahdollisuus työskennellä useammalla erikoisalalla samassa organisaatiossa ja tehdä ratkaisuja erikoistumisen suhteen. Vuosilomat kertyvät, kun katkoja ei tule. Voit sujuvasti siirtyä meille myös erikoistumaan, kun sinut on hyväksytty erikoistumiskoulutukseen.

Kymsote on Kymenlaakson kuntien Haminan, Kotkan, Kouvolan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden muodostama sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Me Kymsotessa toivomme, että löydät Kymenlaaksossta asuinympäristön, johon haluat jäädä rakentamaan uraa ja elämää. Asuinympäristönä Kymenlaaksossa on jokaiselle jotakin: merta, luontoa, historiaa, hyvä ja ajanmukainen sairaalaympäristö ja kaupunkiympäristön sujuvia paveluita. Asuminen on alueella edullista.

Jos elämäsi on pääkaupunkiseudulla, lyhyempikin piipahdus Kymsotessa, YEK:ssä ja erikoistumisopinnoissa on mahdollista Kymenlaakson hyvän sijainnin vuoksi. Kymenlaakso on vain reilun tunnin päässä pääkaupunkiseudusta suoraa moottoritietä pitkin. Voit käydä Kymenlaakson keskussairaalassa ja Etelä-Kymenlaakson yksiköissä töissä Helsingistä käsin päivittäin omalla autolla tai bussilla sekä Kymenlaakson psykiatrisessa sairaalassa ja Kouvolan yksiköissä junalla.

Lisätietoja ja linkin työpaikkahakemukseen löydät Kuntarekryn sivuilta.

Meillä voit suorittaa yleislääketieteen erikoistumisopinnot

Lisätietoja koulutusylilääkäri Päivi Matsi paivi.matsi@kymsote.fi.

Katso lääkäri Heidi Vuorian haastattelu Youtubesta!