Vammaispalvelun asiakasohjauksen palvelunumero muuttuu 9.12.2020

4.12.2020

Kymsoten puhelinjärjestelmien päivityksen myötä vammaispalvelun asiakasohjauksen palvelunumero muuttuu 9.12.2020 alkaen.

Uusi palvelunumero on 05-220 6025. Vammaispalvelun asiakasohjauksen palveluaika pysyy ennallaan eli ma-to klo 9.00-14.00. Vanhasta palvelunumerosta on puheluiden uudelleenohjaus kuuden kuukauden ajan uuteen numeroon. Uuteen puhelinnumeroon ei voi lähettää tekstiviestiä.

Vammaispalveluun voi myös jättää sähköisesti yhteydenottopyynnön osoitteessa https://www.kymsote.fi/fi/Palvelut/Vammaispalvelut/Asiakas--ja-palveluohjaus/p/vammaispalvelut-asiakas-ja-palveluohjaus (tai www.kymsote.fi -> Vammaispalvelut -> Asiakas- ja palveluohjaus)

Puhelinnumeromuutos johtuu Kymsoten tavoitteesta yhtenäistää palvelunumerot 05-alkuisiksi sekä uuden puhelinjärjestelmän käyttöönotosta. Kaikki saapuvat puhelut nauhoitetaan palvelun laadun varmistamiseksi. Asiakkaalla on mahdollisuus linjapuheluun tai tarvittaessa voi jättää takaisinsoittopyynnön. Asiakkaan tulee huomioida, että salaisesta numerosta soitettaessa takaisinsoittopyyntöä ei voi jättää.