Tule meille töihin

Meillä töitä tehdään ihmiset edellä. Meille ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Haluamme, että jokainen alueemme ihminen voi voida elämässään paremmin, ja sitä me tavoittelemme monella eri sektorilla. Siitä me pidämme huolta monipuolisten ammattilaistemme yhteisvoimin. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan – haluamme sinutkin mukaan!

Julkaisemme avoinna olevat työpaikkamme Kuntarekryn sivulla.

Meillä kaikille on paikkansa ja hommia löytyy

Kymenlaaksossa on tilaa eri sote-alojen ammattilaisille. Täydennämme osaavia rivejämme monenlaisissa tehtävissä ja yhteisöissä ympäri Kymenlaaksoa. Olitpa sitten esimerkiksi hoitaja, lääkäri tai sosiaaliohjaaja, meillä on töitä sinulle.

Kesä, kärpäset ja Kymenlaakso – tule meille keikalle ja kesätöihin!

Kehitämme henkilöstöä, jotta koko työympäristö voisi kehittyä. Alueelliset ja valtakunnalliset koulutukset ja verkko-oppimisympäristö Pinja luovat pohjan onnistuneelle kasvulle.

“Ketään ei jätetä yksin” ja muita syitä tulla meille

Meillä tehdään yhdessä hyvää. Työyhteisöissämme vallitsee erinomainen tiimihenki, ja uudet tulokkaat otetaan avosylin vastaan. Tiedämme, että kollegoilta saa arvokasta tukea, ja siksi myös tarjoamme sitä säästelemättä. Meillä myös katsotaan tiukasti tulevaan ja ollaan valmiita kehittämään ja kehittymään.