Työkeskus Vapriikissa joulumyyjäiset 27.11.2022, tarjolla jouluista tunnelmaa ja laadukkaita käsin tehtyjä tuotteita

21.11.2022

Työkeskus Vapriikissa järjestetään sunnuntaina 27.11.2022 klo 12-15 joulumyyjäiset. Myyjäisissä myydään Vapriikin käsin tehtyjä ja laadukkaita puu-, metalli- ja tekstiilituotteita sekä jouluteemaista tavaraa. Paikan päällä on myös kahvio, ja ohjelmassa on myös joululauluja solistin kera.

Joulumyyjäisissä on lisäksi mahdollista saada tietoa työkeskuksen toiminnasta sekä tehdä tuote- ja työtilauksia. Tapahtuman tarkoituksena on lisätä tietoisuutta Vapriikin toiminnasta sekä madaltaa kynnystä saapua asioimaan Vapriikin myymälään.

Vapriikissa järjestettävän työtoiminnan tavoitteena on työtoiminnan asiakkaiden ammatillisen osaamisen kasvattaminen, yksilöllisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja vahvistaminen sekä elämänhallinnan ja osallisuuden tukeminen. Työtoiminnalla halutaan myös mahdollistaa asiakkaiden eteneminen heidän yksilöllisillä elämänpoluillaan sekä auttaa työllistymään avoimilla työmarkkinoilla.

Vapriikki sijaitsee Kouvolan Anjalassa osoitteessa Junkkarintie 9. Lisätietoa myyjäisistä ja Vapriikista saa arkipäivisin puhelinnumerosta 040 846 6667. Työkeskus ja myymälä ovat arkena auki maanantaista perjantaihin klo 8-14.

Vapriikin väki toivottaa lämpimästi tervetuloa nauttimaan joulutunnelmasta ja tukemaan paikallista työtoimintaa!