Hyppää sivun sisältöön Hyppää sivuston valikkoon

Tule kesäharjoittelijaksi Kymsoteen

8.4.2019

Kymsote hakee kesäharjoittelijoita tulevalle kesälle erilaisiin tehtäviin.

Kymsoten kesäharjoittelupaikat on tarkoitettu:
- 15–17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille, palkka 730 euroa neljältä viikolta (päivittäinen työaika 6 tuntia) 
- alkuvaiheen lähihoitajaopiskelijoille, palkka ja työehdot KVTESin mukaiset

Työskentelyjaksot ovat 3.-30.6. tai 1.-28.7.2019.

Kesäharjoittelijan tehtävässä pärjäät, kun olet reipas ja oppimishaluinen. Tutustu työelämään ja tienaa -jaksojen tarkoituksena on päästä tutustumaan eri aloihin. Sinun ei tarvitse olla kiinnostunut sosiaali- ja terveysalasta tullessasi. Toivomme, että olet kiinnostunut alasta, kun lopetat jakson.

Valinnat jaksoille tehdään hakemuksen ja haastattelun perusteella. Näe vaivaa, kun teet hakemusta. Kerro osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja itsestäsi avoimesti ja rehellisesti.

Kesäharjoittelijoiden haku kuntarekry.fi:n kautta

Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja. Meidän yli 5700 huippuammattilaista huolehtii kymenlaaksolaisten terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Toimipisteitämme on ympäri Kymenlaaksoa Haminassa, Kotkassa, Kouvolassa, Miehikkälässä, Pyhtäällä ja Virolahdella.

Kesäsijaiseksi asumisyksiköihin

Tule kesäsijaiseksi Kymsoten asumisyksiköihin. Haemme sijaisia eri puolilla Kymenlaaksoa sijaitseviin ikääntyneiden, kehitysvammaisten sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumisyksiköihin.

Kelpoisuutena sijaisuuksiin on tehtävästä riippuen lähihoitajan tutkinto tai sairaanhoitajan, sosionomin tai geronomin tutkinto. Huomioimme myös sosiaali-ja terveysalojen opiskelijat valinnoissa. Jos olet sairaanhoitajaopiskelija, voit toimia sairaanhoitajan sijaisena, kun olet suorittanut vähintään 140 opintopistettä (210 opintopisteen tutkinnosta). Alle 140 opintopistettä suorittaneet toimivat hoitajan tehtävissä. Lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinnon suorittaneilta edellytämme lääkelupien suorittamista heti työsuhteen alkaessa.

Erityisryhmien kesäsijaisuuksia voivat hakea myös sosionomit ja geronomit ja/tai alan opiskelijat. Toivomme, että sinulla on kokemusta työskentelystä tai harjoittelusta asumispalveluyksiköissä.

Kymsotessa huolehdimme rokotesuojastamme.

Hae tehtäviin

- ikääntyneiden ja kehitysvammaisten asumisyksikköihin Kouvolaan
- ikääntyneiden ja kehitysvammaisten asumisyksikköihin Kotkaan
- ikääntyneiden ja kehitysvammaisten asumisyksikkö Kunilana Miehikkälään
- ikääntyneiden ja kehitysvammaisten asumisyksikköihin Haminaan
- ikääntyneiden asumisyksikkö Villirannan palvelukeskukseen Virolahdelle