Hyppää sivun sisältöön Hyppää sivuston valikkoon

Tiedonkulku Kymsotessa postin lakon aikana

8.11.2019

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU aloittaa maanantaina 11. marraskuuta kaksi viikkoa kestävän lakon, joka hidastaa kirje- ja pakettipostin kulkua koko maassa. Tämä tarkoittaa sitä, että Kymsotesta toimitetut kirjeet eivät välttämättä tavoita kohdettaan lakon aikana.

Hoitava yksikkö pyrkii olemaan asiakkaisiin yhteydessä vastaanottoajoista puhelimitse tai tekstiviestillä. Postin lakon aikana ei lähetetä kutsukirjeitä koskien alle kahden viikon päähän varattuja vastaanottoaikoja.

Sähköinen asiointi helpottaa asioiden hoitamista

Asiakkaat, joilla on käytössään eAsiointi, voivat ottaa yhteyttä sähköisellä lomakkeella mm. terveysasemiin sekä vastaanottaa Kymsotesta lähetettäviä viestejä.

Tietosuojan vuoksi palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista.

Kirjaudu asiointipalveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja hyväksy sähköisen asioinnin sopimus ja palvelu on käytössäsi.

Uudesta saapuneesta viestistä, lomakkeesta tai ajanvarausoikeudesta saat tiedon valintasi mukaisesti tekstiviestillä tai sähköpostilla. Sähköposti tulee osoitteesta no-reply@hyvis.fi ja tekstiviesti numerosta 16150.

Kymsoten sähköinen asiointi (eAsiointi)