Hyppää sivun sisältöön Hyppää sivuston valikkoon

Kymenlaakson tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus sekä rakenneuudistus -hankkeiden kick-off -tapahtuma 3.12.2020

9.11.2020

Lähde mukaan uudistamaan Kymsoten palveluita ja osallistu hankkeiden etä-kick-offiin 3.12.2020. 

Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus tulee muuttamaan maanlaajuisesti sote-palveluiden järjestämisedellytyksiä. Syksyllä 2020 käynnistyneet Tulevaisuuden sote-keskus -hanke sekä rakenneuudistushanke mahdollistavat merkittävän lisäpanostuksen Kymenlaaksossa jo hyvin käynnistyneeseen uudistustyöhön.  

Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen hankkeiden kick-off -tapahtuma järjestetään digitaalisesti ja etäyhteyksin. Kick-off -tallenne julkaistaan Kymsoten verkkosivuilla 3.12.2020 klo 13.00. 

Tallenteen katsomisen jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua Teams-alustalla käytävään keskusteluun klo 15.00-16.00. Teamsin kautta käytävässä keskustelussa kuulet myös kommenttipuheenvuoroina sidosryhmäterveiset kuntien ja järjestöjen edustajilta. Myös hankkeiden kehitystiimi on paikalla keskustelemassa. 

Kick-offin tallenne ja Teams-linkki julkaistaan 3.12.2020 Kymsoten verkkosivuilla osoitteessa www.kymsote.fi/sote-uudistus

Olemme koostaneet hankkeiden kehitystyötä pieneen lukupakettiin. Silmäile siis jo ennakkoon oheinen kuva kehitystyön painopisteistä.