Perhehoitoliitto järjestää yhteistyössä Kymsoten kanssa Ikäihmisten ja vammaisten henkilöiden perhehoito Kymenlaakson alueella -seminaarin 15.9.2021

20.5.2021

Ikäihmisten perhehoito on vahvasti tulossa osaksi ikäihmisten palveluja eri puolella Suomea. Perhehoito on yksi hyvä vaihtoehto ikäihmisten palveluvalikkoon ja sen kehittäminen oli mukana hallituksen kärkihankkeessa 2016–2018.
 
Perhehoitoliitto järjestää yhteistyössä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän kanssa Ikäihmisten ja vammaisten henkilöiden perhehoito Kymenlaakson alueella -seminaarin 15.9.2021 klo 12–16 Kotkan Merikeskus Vellamon auditoriossa (Tornatorintie 99, Kotka). Seminaari on tarkoitettu perhehoitajille, sosiaali- ja terveysalan työntekijöille, luottamushenkilöille, ikäihmisille ja vammaisille henkilöille sekä heidän läheisilleen, yhdistysten edustajille ja muille asiasta kiinnostuneille.
 
Monimuotoisella perhehoidolla voidaan vastata yksilöllisiin palvelutarpeisiin. Perhehoidon järjestämisessä hyvän perhehoidon edellytysten turvaamiseksi tarvitaan tietoa sekä kokemusten ja yhteisen ymmärryksen jakamista. Kuulemme kokemuksia mm. perhehoidon järjestämisestä Kymenlaakson alueella ja saamme tietoa perhehoitajana toimimisesta ja perhehoidossa olevan ikäihmisen omaisen kokemuksista.
 
Tilaisuus on maksuton, mutta kahvitarjoilun takia ennakkoilmoittautumisia toivotaan 7.9. mennessä. Tilaisuuteen ilmoittautumiseen tästä tai puhelimitse Raija Leinonen puh. 040 310 1445.