Hyppää sivun sisältöön Hyppää sivuston valikkoon

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiakasneuvontanumero otetaan käyttöön 29.10.2019

28.10.2019

Mielenterveys-ja päihdepalvelujen asiakasneuvonta /Kymenlaakso tiistaista 29.10.2019 alkaen

p. 040 688 3784

Arkipäivisin (ma - pe) klo 8.30 -15.30

Mielenterveys -ja päihdepalvelujen asiakasneuvonnasta saat puhelimitse arkisin neuvoa ja ohjausta omaan tai läheisesi tilanteeseen. Tarvittaessa sinulle tai läheisellesi (hänen luvallaan) tehdään puhelimessa hoidon tarpeen arvointi ja arvioinnin perusteella hoitotyön ammattilainen ohjaa sinut tai läheisesi oikeaan palveluun.

Voit soittaa palveluun myös nimettömänä.  Hoidon tarpeen arviointia tehdessä hoitaja  tarvitsee sinulta kuitenkin  tarkat henkilötiedot ja luvallasi kirjaudutaan sähköiseen potilastietojärjestelmään.

Puhelinpalvelussa on myös käytössä takaisinsoiton valintamahdollisuus. Se päättyy klo 14, jotta mahdollisiin takaisinsoittopyyntöihin ehditään soittaa takaisin saman päivän aikana

Kiireellisissä tilanteissa (esim.  henkeä uhkaava tilanne) sinun on oltava yhteydessä päivystykseen tai 112. 

Huom!  Mikäli olet jo asiakkaana mielenterveys- ja päihdepalveluissa, ota yhteys omaan hoitopaikkaasi resepti-, ajanvaraus- ja ajan peruutusasioissa ole suoraan yhteydessä omaan hoitopaikkaasi.

Ammattilaiset

Mielenterveys-ja päihdepalvelujen asiakasneuvonta tarjoaa lisäksi konsultaatioapua ammattilaisille. Ammattilaiset voivat kysyä puhelinpalvelusta neuvoja liittyen asiakkaiden tilanteisiin ja palveluihin ohjaamiseen.