Matkalla muutokseen - Matalan kynnyksen päihdetoiminnan ryhmät jatkuvat tammikuussa Kouvolassa ja alkavat Kotkassa

9.1.2023

Matalan kynnyksen päihdetoiminnan ryhmä Matkalla muutokseen kokoontui kaksi kertaa syksyllä 2022 Kouvolan Ratamokeskuksessa.  

Ryhmätoimintaa on tarkoitus jatkaa kevään 2023 ajan Kouvolassa ja Kotkassa. Ryhmät kokoontuvat kahdesti viikossa neljän viikon ajan. Kevään aikana on tarkoitus pilotoida kolme ryhmää sekä Kouvolassa että Kotkassa. Kouvolan ryhmät kokoontuvat Ratamokeskuksen Hiljaisessa huoneessa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12–14. Kotkan ryhmät kokoontuvat osoitteessa Toukolantie 4 tiistaisin ja torstaisin klo 10–12. Molempiin ryhmiin otetaan kahdeksan osallistujaa.  

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joilla on halua, tavoitteita ja toiveita saada päihteiden käyttönsä hallintaan. Täysi-ikäisille suunnattu ryhmä on osa perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittyvää matalan kynnyksen toimintaa ja palvelutarjonnan lisäämistä. Ryhmän tavoitteena on lisätä ymmärrystä riippuvuusongelmaan ja siitä toipumiseen. 

Kevään ryhmät: 

- Kouvolassa (Ratamokeskuksen Hiljainen huone) 16.1.–8.2., 6.–29.3. sekä 24.4.–22.5.   
- Kotkassa (Toukolantie 4) 17.1.–9.2., 7.–30.3. sekä 25.4.–23.5. 

Ryhmä on maksuton eikä siihen tarvitse lähetettä. Ryhmään hakeutuvat tavataan kasvotusten tai heidän kanssaan keskustellaan puhelimitse ennen ryhmän alkua.

Ryhmään voi ilmoittautua:

- sähköisen ajanvarauksen kautta itse tai yhdessä ammattilaisen kanssa 
- soittamalla asiakasohjaukseen p. 05 2202 150. 

Ohje sähköiseen ilmoittautumiseen:
Kirjaudu hyvinvointialueen Asiointipalveluun. Asiointipalvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Siirry Asiointipalvelussa Ajanvarauksiin ja jatka palveluun. Siirry varaamaan aikoja. Ryhmä löytyy Mielenterveys- ja päihdepalvelujen ryhmätoiminnan alta.

Lisätietoja

Lisätietoja ​​​​saat ryhmänohjaajilta arkisin, s-posti: matkallamuutokseen@kymenhva.fi tai  
Projektityöntekijä Jaana Kanervo p. 040 6582 502, jaana.kanervo@kymenhva.fi

 

Lisätietoja:

Sähköposti: matkallamuutokseen@kymsote.fi

Projektityöntekijä Jaana Kanervo
p. 040 6582 502
jaana.kanervo@kymsote.fi

Rekisteröidyn informointi on luettavissa Tietosuoja | Kymsote