Hyppää sivun sisältöön Hyppää sivuston valikkoon

Kymenlaaksolaisia kutsutaan keskustelemaan Kymsoten palvelujen saatavuudesta ja saavutettavuudesta

5.4.2019

Kymsote järjestää ensi viikolla 8.–11.4. eri puolilla Kymenlaaksoa info- ja keskustelutilaisuuksia, joiden aiheena on Kymsoten palvelujen saatavuus ja saavutettavuus. Puhujina ja kysymyksiin vastaamassa ovat Kymsoten toimitusjohtaja Annikki Niiranen, osallisuuden palvelujen johtaja Ismo Korhonen ja Palvelujen saatavuus ja saavutettavuus -projektin projektipäällikkö Asta Saario.

Kymsoten palvelujen saatavuutta ja saavutettavuutta tarkastellaan koko maakunnan tasolla ja asiantuntijat tekevät kevään aikana esityksen palvelujen järjestämisestä ja tuottamisesta. Tietoon ja strategiaan perustuva palvelujen saatavuus- ja saavutettavuussuunnitelma ja -esitys toimii syksyllä valmistuvan toimeenpanosuunnitelman pohjana.

Suunnitelman tavoitteena on, että Kymsoten palvelut vastaavat tulevaisuudessa väestörakenteen kehitykseen ja väestön tarpeisiin, sekä tukevat Kymsoten kilpailukykyä ja -etua. Palveluverkolla ennakoidaan kuntien taloudellista tilannetta ja taataan kymenlaaksolaisille lakisääteiset palvelut. Suunnitelman toteutus käynnistyy vuonna 2020 ja jatkuu useamman vuoden.

Kymsoten palvelujen saatavuus ja saavutettavuus -info- ja keskustelutilaisuudet

- ma 8.4.2019 klo 17.30–19 Kouvola, Kaupungintalon valtuustosali

- ti 9.4.2019 klo 17.30–19 Kotka ja Pyhtää, Kotkan pääkirjaston auditorio 

- ke 10.4.2019 klo 17.30–19 Miehikkälä ja Virolahti, Miehikkälän koulukeskuksen ruokasali

- to 11.4.2019 klo 17.30–19 Hamina, Wanhan Työskin Sali