Kymsote alueellinen koulutuskalenteri

FaSU - uusi osaamisenhallinnan järjestelmä käyttöön Kymsotessa 8.12.2020

Kymsotessa on otettu käyttöön uusi osaamisenhallinnan järjestelmä SAP FaSu. Järjestelmä korvaa entisen koulutuskalenterin, jonka tuki päättyy vuoden 2020 lopussa.

Alueellinen koulutuskalenteri siirtyy julkaistavaksi FaSu- järjestelmään 8.12.2020 alkaen. Alueellisten koulutusten ajankohdat, ohjelmat ja ilmoittautuminen löytyvät FaSu-järjestelmästä.

Alueellisia koulutuksia ja niiden ohjelmia pääset selaamaan Kymsoten www-sivuilla olevasta FaSu-linkistä. Koulutuksiin ilmoittautumista varten sinun täytyy rekisteröityä järjestelmään ja luoda itsellesi tunnukset ja saat oman käyttäjätilin järjestelmään. Luotuasi tunnukset pääset ilmoittautumaan kaikkiin haluamiisi koulutuksiin järjestelmän kautta, myös mahdolliset perumiset tehdään samassa järjestelmässä.

Tunnusten luominen, kirjautuminen ja koulutuskalenteri löytyvät klikkaamalla tästä!

Tällä-koulutukset sivustolla olevan ohjeen avulla luot itsellesi tunnukset (käyttäjätilin) ja löydät ohjeen koulutuksiin ilmoittautumiseen.

Koronavirustilanteesta johtuvien rajoitusten johdosta ohjelmiin ja toteutuksiin voi tulla muutoksia/peruutuksia. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotetaan ilmoittautuneille sähköpostitse. 

Tarkempia tietoja koulutuksista

Anne Sundström
anne.sundstrom@kymsote.fi puh 040 4898530

Mia Petroff
mia.petroff@kymsote.fi  puh 044 2231629

koulutukset@kymsote.fi

Koulutus

Koulutus