Hyppää sivun sisältöön Hyppää sivuston valikkoon

Koulutus

Kymsote peruuttaa kaikki koulutustilaisuudet ajalla 12.3.-31.5.2020 koronavirustilanteen vuoksi. Koulutuksiin ilmoittautuneille lähetetään peruuntuminen tiedoksi. Mahdollinen uusi ajankohta koulutuksille siirtyy syksyyn ja on löydettävissä Kymsoten koulutuskalenterista kesällä 2020.​​​​​​

Lisätietoja:
Anne Sundström
Koulutuspäällikkö
040 489 8530
anne.sundstrom(at)kymsote.fi

Kymsote kehittää ja kehittyy

Täydennyskoulutuksen merkitys korostuu sosiaali- ja terveydenhuollossa erityisesti, koska hoitokäytännöt muuttuvat kehityksen myötä. Muuttuva toimintaympäristö edellyttää jatkuvaa kouluttautumista ja kehittämistoimintoihin osallistumista koko henkilökunnalle.

Kymsoten tavoitteena on kehittää henkilöstöä, jotta koko työympäristö voisi kehittyä. Alueelliset ja valtakunnalliset koulutukset ja verkko-oppimisympäristö Pinja luovat pohjan onnistuneelle kasvulle.

Alueellinen koulutus

Kymsote vastaa alueelleen suunnatun täydennyskoulutuksen toteuttamisesta yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Koulutustilaisuudet on tarkoitettu oman henkilöstön ja opiskelijoiden lisäksi perusterveydenhuollon sekä muiden yhteistyöorganisaatioiden henkilöstölle.

Alueelliset koulutukset ovat osallistujille maksuttomia. Koulutuspäivien ruokailut ja kahvit omakustannushintaan, jollei ohjelmassa muuta mainita. Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta ilmoittautumislinkin kautta. (ilmoittautumiset eivät tule perille sähköpostin kautta). Ilmoittautumislinkit löytyvät koulutuskalenterista.

Ilmoittautumisten peruutukset hyvissä ajoin sähköpostitse koulutukset@kymsote.fi.

Anna palautetta ja ota yhteyttä

Anna tästä linkistä palautetta koulutuksista ja ehdota uusia koulutusaiheita alueelliseen koulutukseen syksylle 2019. 

Lisätietoja koulutuksiin ja tilaisuuksiin liittyvissä kysymyksissä ja ehdotuksia koulutuspäivien aiheiksi:

Koulutuspäällikkö Anne Sundström 0404898530 anne.sundstrom@kymsote.fi

Moodle-oppimisympäristö

Kymsote hyödyntää henkilöstön kouluttamisessa ja kehittämisessä verkko-oppimista. Pinja toimii Moodle-ympäristössä. Verkko-oppimisen avulla toteutetaan tällä hetkellä esimerkiksi lääkehoidon täydennyskoulutusta ja erikoislääkäritutkinnon koulutusohjelman runkokoulutusjakson kursseja monilla erikoistumisaloilla. Pinjaa hyödynnetään myös perehdytyksessä.

Kymsoten ulkopuolelta Pinjaan kirjautuminen ja kirjautumisohjeet: http://aksoni.kymsote.fi