Koulutus

FaSU - osaamisenhallinnan järjestelmä Kymsotessa 

Koulutusten aikataulutetut ohjelmat ja ilmoittautuminen löytyvät FaSu -järjestelmästä.

Koulutuksiin ilmoittautumista varten sinun täytyy rekisteröityä järjestelmään ja luoda itsellesi tunnukset ja saat oman käyttäjätilin järjestelmään. Luotuasi tunnukset pääset ilmoittautumaan kaikkiin haluamiisi koulutuksiin järjestelmän kautta, myös mahdolliset perumiset tehdään samassa järjestelmässä. Alla olevan ohjeen avulla luot itsellesi tunnukset rekisteröitymällä käyttäjäksi (käyttäjätilin) ja löydät ohjeen koulutuksiin ilmoittautumiseen.

Tunnusten luominen, kirjautuminen ja koulutuskalenteri löytyvät klikkaamalla tästä!

Tunnusten luominen FaSu-järjestelmään -ohje (PDF)

Tällä koulutukset-sivustolla olevan ohjeen avulla luot itsellesi tunnukset (käyttäjätilin) ja löydät ohjeen koulutuksiin ilmoittautumiseen.

Kymsote kehittää ja kehittyy

Täydennyskoulutuksen merkitys korostuu sosiaali- ja terveydenhuollossa erityisesti, koska hoitokäytännöt muuttuvat kehityksen myötä. Muuttuva toimintaympäristö edellyttää jatkuvaa kouluttautumista ja kehittämistoimintoihin osallistumista koko henkilökunnalle.

Kymsoten tavoitteena on kehittää henkilöstöä, jotta koko työympäristö voisi kehittyä. Alueelliset ja valtakunnalliset koulutukset ja verkko-oppimisympäristö Pinja luovat pohjan onnistuneelle kasvulle.

Alueellinen koulutus

Kymsote vastaa alueelleen suunnatun täydennyskoulutuksen toteuttamisesta yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Koulutustilaisuudet on tarkoitettu oman henkilöstön ja opiskelijoiden lisäksi perusterveydenhuollon sekä muiden yhteistyöorganisaatioiden henkilöstölle.

Alueelliset koulutukset ovat osallistujille maksuttomia. Koulutuspäivien ruokailut ja kahvit omakustannushintaan, jollei ohjelmassa muuta mainita. Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta ilmoittautumislinkin kautta. (ilmoittautumiset eivät tule perille sähköpostin kautta). 

Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksiin ja tilaisuuksiin liittyvissä kysymyksissä ja ehdotuksia koulutuspäivien aiheiksi:

Koulutuspäällikkö Anne Sundström 040 489 8530 anne.sundstrom@kymsote.fi

Moodle-oppimisympäristö

Kymsote hyödyntää henkilöstön kouluttamisessa ja kehittämisessä verkko-oppimista. Pinja toimii Moodle-ympäristössä. Verkko-oppimisen avulla toteutetaan tällä hetkellä esimerkiksi lääkehoidon täydennyskoulutusta ja erikoislääkäritutkinnon koulutusohjelman runkokoulutusjakson kursseja monilla erikoistumisaloilla. Pinjaa hyödynnetään myös perehdytyksessä.

Kymsoten ulkopuolelta Pinjaan kirjautuminen ja kirjautumisohjeet: http://aksoni.kymsote.fi