Koulutus

Henkilöstön osaamisen kehittäminen

Tarjoamme henkilöstölle monipuolisia osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia. Laajan lakisääteisen koulutuksen lisäksi tarjoamme koulutusta eri teemoista. Näitä teemoja ovat esimerkiksi esimiestyö, digitalisaatio ja teknologia, asiakastyö ja kehittämisosaaminen. Keskeinen osaamisen kehittämisen tapa on ammatillinen täydennyskoulutus. Henkilöstön on mahdollista lisätä tai päivittää osaamistaan verkkokursseilla tai virtuaaliharjoitteiden avulla, koulutuspäivissä, sisäisissä kehittäjäverkostoissa tai toimia itse kouluttajana. Teemme myös yhteistyötä koulutusorganisaatioiden ja muiden sote-alan toimijoiden kanssa koulutuksen järjestämisessä ja tarjoamisessa.

Alueellinen koulutus

Oman henkilöstön osaamisen kehittämisen lisäksi olemme alueellamme aktiivinen kouluttaja. Vastaamme alueelle suunnatun avoimen koulutuksen toteuttamisesta yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Koulutustarjonta julkaistaan kaksi kertaa vuodessa julkisilla verkkosivuilla, ja koulutustilaisuudet ovat lähtökohtaisesti avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille.

Alueelliset koulutukset keväällä 2023

Tunnusten luominen

Koulutuskalenterimme on nimeltään FaSu!

Koulutuksiin ilmoittautumista varten organisaatiomme ulkopuolisten henkilöiden täytyy rekisteröityä järjestelmään ja luoda itsellesi tunnukset saadakseen oman käyttäjätilin järjestelmään. Luotuasi tunnukset pääset ilmoittautumaan kaikkiin haluamiisi koulutuksiin järjestelmän kautta. Myös mahdolliset perumiset tehdään samassa järjestelmässä. Alla olevan ohjeen avulla luot itsellesi tunnukset järjestelmään ja pääset ilmoittautumaan koulutuksiin.

Huomaathan, että tunnusten luominen on tarkoitettu vain ulkopuolisille. Työntekijöillämme on suorakirjaus FaSu-järjestelmään.

Tunnusten luominen FaSu-järjestelmään -ohje (PDF)

Tunnusten luominen, kirjautuminen ja koulutuskalenteri
 

Pinja (Moodle-oppimisympäristö)

Hyödynnämme henkilöstön kouluttamisessa ja kehittämisessä verkko-oppimista. Pinja toimii Moodle-verkko-oppimisympäristössä. Verkko-oppimisen avulla toteutetaan tällä hetkellä esimerkiksi lääkehoidon täydennyskoulutusta ja erikoislääkäritutkinnon koulutusohjelman runkokoulutusjakson kursseja monilla erikoistumisaloilla.

Pinjaan kirjautuminen ja kirjautumisohjeet organisaation ulkopuolisille: http://aksoni.kymsote.fi

Ota yhteyttä

Koulutuspäällikkö antaa lisätietoja koulutuksiin ja tilaisuuksiin liittyvissä kysymyksissä sekä ottaa vastaan ehdotuksia koulutuspäivien aiheiksi.

Koulutuspäällikkö Veera Partanen
P. 040 536 9361, veera.partanen@kymenhva.fi

Lisäksi FaSu-kalenterissa kaikille avoimet koulutukset eri aiheista mm. lääkitysturvallisuus ja lääkehoito!