Siirry sisältöön

Henkilöstön osaamisen kehittäminen

Tarjoamme henkilöstölle monipuolisia osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia. Laajan lakisääteisen koulutuksen lisäksi tarjoamme koulutusta eri teemoista. Näitä teemoja ovat esimerkiksi esimiestyö, digitalisaatio ja teknologia, asiakastyö ja kehittämisosaaminen. Keskeinen osaamisen kehittämisen tapa on ammatillinen täydennyskoulutus.

Henkilöstön on mahdollista lisätä tai päivittää osaamistaan verkkokursseilla tai virtuaaliharjoitteiden avulla, koulutuspäivissä, sisäisissä kehittäjäverkostoissa tai toimia itse kouluttajana. Teemme myös yhteistyötä koulutusorganisaatioiden ja muiden sote-alan toimijoiden kanssa koulutuksen järjestämisessä ja tarjoamisessa.

Alueellinen koulutus

Oman henkilöstön osaamisen kehittämisen lisäksi olemme alueellamme aktiivinen kouluttaja. Vastaamme alueelle suunnatun avoimen koulutuksen toteuttamisesta yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Koulutustarjonta julkaistaan kaksi kertaa vuodessa julkisilla verkkosivuilla, ja koulutustilaisuudet ovat lähtökohtaisesti avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille.

Kevään 2024 tulevat alueelliset koulutukset:

12.3. klo 13-15 Edunvalvontavaltuutus (Teams)

14.3. klo 12.00 – 16.00 Sosiaalialan alueellinen asiantuntijailtapäivä Teemana työhyvinvointi ja resilienssi (Kotka)

3.4. klo 8.30-15.30 Nepsyaikuinen sote-palveluissa (Teams)

10.4. klo 9-13 Sosiaalihuoltolain perusteet (Teams)

16.4. Koko päivä Keuhko- ja allergiapäivä terveydenhuollon ammattilaisille (Kotka)

23.4. klo 12-15 Työhyvinvointia hoitotyöhön (Kotka, Merikeskus Vellamo) 2 samansisältöistä koulutusta Etelä- ja Pohjois-Kymenlaaksossa

7.5. klo 9-12 Seksuaaliväkivalta ja nuoret (Teams)

Kaikkiin koulutuksiin ilmoittaudutaan FaSu-koulutuskalenterin kautta, josta löytyy myös tarkemmat tiedot koulutuksesta.

Digin kestävä ihminen -seminaari Kouvolassa 14.–15.3.2024

Digin kestävä ihminen -seminaarissa digitaalisuus käännetään voimavaraksi. Seminaari on tarkoitettu hyvinvointialueiden osaamisen kehittämisen verkostolle ja muille hyvinvointialueilla henkilöstön ja osaamisen kehittämisen parissa työskenteleville henkilöille sekä Kymenlaakson oppilaitosten edustajille.

Tunnusten luominen FaSu-koulutuskalenteriin

Koulutuskalenterimme on nimeltään FaSu. Koulutuskalenteria voit selata ilman rekisteröitymistä, mutta koulutuksiin ilmoittautumista varten organisaatiomme ulkopuolisten henkilöiden täytyy rekisteröityä järjestelmään ja luoda tunnukset. Luotuasi tunnukset pääset ilmoittautumaan kaikkiin haluamiisi koulutuksiin järjestelmän kautta. Myös mahdolliset perumiset tehdään samassa järjestelmässä. Alla olevan ohjeen avulla luot itsellesi tunnukset järjestelmään ja pääset ilmoittautumaan koulutuksiin.

Lisäksi löydät FaSu-kalenterista kaikille avoimet koulutukset eri aiheista, muun muassa lääkitysturvallisuus ja lääkehoito.

Huomaathan, että tunnusten luominen on tarkoitettu vain ulkopuolisille. Työntekijöillämme on suorakirjaus FaSu-järjestelmään.

Pinja (Moodle-oppimisympäristö)

Hyödynnämme henkilöstön kouluttamisessa ja kehittämisessä verkko-oppimista. Pinja toimii Moodle-verkko-oppimisympäristössä. Verkko-oppimisen avulla toteutetaan tällä hetkellä esimerkiksi lääkehoidon täydennyskoulutusta ja erikoislääkäritutkinnon koulutusohjelman runkokoulutusjakson kursseja monilla erikoistumisaloilla.

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö antaa lisätietoja koulutuksiin ja tilaisuuksiin liittyvissä kysymyksissä sekä ottaa vastaan ehdotuksia koulutuspäivien aiheiksi.

Veera Partanen

Koulutuspäällikkö

HRD-palvelut

veera.partanen@kymenhva.fi

040 536 9361

Takaisin ylös