Hyppää sivun sisältöön Hyppää sivuston valikkoon

Kotkan terveysasemien inkontinenssipuhelimen numero muuttuu puhelinvalikon uudistuksen myötä 19.11.2020

18.11.2020

Kymsote uudistaa ja yhtenäistää terveysasemien puhelinpalveluiden valikoita. 19.11.2020 Kotkan terveysasemien puhelinpalvelussa otetaan käyttöön uusi valikko ja sen myötä nykyinen valinta numerolla neljä (4) inkontinenssituotteiden tilaaminen eli ns. vaippalinja poistuu käytöstä.

Uusi valikko tarjoaa valittavaksi ajanvarauksen peruuttamisen, kiireellisen asian hoitamisen, muun asian hoitamisen ja influenssarokotusajan varaamisen. Valinnasta riippuen tarjolla on mahdollisuus joko linjapuheluun tai takaisinsoittopyyntöön. Huomioitava, että takaisinsoittopyyntöihin ei tallennu asiakkaan salainen puhelinnumero.

Jatkossa terveysasemajakelun kautta tulevat inkontinenssituotteet tilataan numerosta p. 040 671 2150. Puhelinnumero palvelee terveysasemien aukioloaikojen mukaisesti. Mikäli puheluun ei vastata, työntekijä soittaa asiakkaan numeroon takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos asiakkaan puhelinnumero on salainen, voi soittopyynnön jättää myös tekstiviestillä tai sanelemalla vastaajaan.

Terveysaseman keskitetyn puhelinpalvelun numero 020 633 6500 säilyy toistaiseksi ennallaan.