”Meille asiakas on tärkein”, Kaiku 24-yhtiön toimitusjohtajana aloittaa Kari-Mikael Markkanen

1.3.2021

Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymät Eksote ja Kymsote sekä 2M-IT ovat juuri perustaneet asiakaspalveluun keskittyvän Kaiku 24 -osakeyhtiön. Yhtiön toimitusjohtajan valitsemiseksi tehtiin selvityksiä ja tunnusteluja alkuvuoden 2021 aikana. Niiden pohjalta yhtiön toimitusjohtajaksi päätettiin kutsua ja valita tuotantotalouden DI, eMBA Kari-Mikael Markkanen, joka aloittaa tehtävässään 1.4.2021.  Markkasella on asiakaspalveluliiketoimintaan liittyvää vahvaa työkokemusta sekä liiketoiminnallista osaamista. Hän on toiminut johtajana finanssi- ja kuntatoimialalla, Sitrassa ja Sote-sektorissa. Kari-Mikaelin työhistoriassa korostuu digitaalisten liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen ja asiakaslähtöisten toimintamallien kehittäminen.

”Asiakkaat voivat luottaa siihen, että heitä palvelevat toimialan parhaat osaajat. Motivoitunut henkilökunta on toimintamme menestys. Haluamme tarjota henkilökunnallemme loistavat edellytykset ja tuen ammattinsa toteuttamista varten. Kaiku 24 haluaa olla mahtava työpaikka.” (Kari-Mikael Markkanen)

Tällä hetkellä Markkanen toimii 2M-IT:n asiakkuusjohtajana. Markkanen lähtee uuteen haasteeseen motivoituneena uskoen Kaiku 24:n kykyyn vastata sosiaali- ja terveydenhuollon kysynnän ja tarjonnan haasteisiin.

Kaiku 24:n avulla halutaan tarjota asiakkaille sujuvuutta, oikea-aikaisuutta ja laadukasta asiakaskokemusta, välittömästi toiminnan käynnistyessä.