text.skipToContent text.skipToNavigation

Terveysasemien vastaanotot

TIEDOTE:
Kymsoten terveysasemat ovat auki 3.8.2020 alkaen, lukuun ottamatta Korian ja Jaalan terveysasemia

Infektiovastaanotot aloittivat toimintansa Kymenlaakson keskussairaalassa ja Marjoniemen terveysasemalla maanantaina 31.8.

Infektiovastaanotoilla hoidetaan hyvävointisia erilaisista infektio-oireista kärsiviä potilaita, joilla ei ole hengenahdistusta tai muita vakavia oireita. Uusista infektiovastaanotoista kerrotaan koronavirukseen keskittyvillä verkkosivuillamme https://korona.kymsote.fi/infektiovastaanotot/

Jos sinulla on koronaviruksen oireita, soita Kymsoten päivystysnumeroon.
Kymsoten päivystys
116 117

Yleistä tietoa koronaviruksesta arkipäivisin klo 8–21 ja lauantaisin klo 9–15. Huom: palvelusta ei saa omaa terveyttä koskevaa neuvontaa tai päivystyksellistä apua.
Valtakunnallinen koronapuhelin
0295 535 535

Terveysasemilla on sairaanhoitajien ja lääkäreiden kiireellistä ja kiireetöntä vastaanottoa. Terveysasemilla annetaan pääasiassa yleislääkäritasoisia terveyden- ja sairaanhoitopalveluita. Ajanvarauspuhelinnumerot ja hoitajien yhteystiedot löytyvät yhteystiedoista kunkin terveysaseman kohdalta.

Asiakkaan soiton yhteydessä arvioidaan hoidontarve, annetaan terveyteen ja sairauteen liittyviä itsehoito-ohjeita ja varataan tarvittaessa vastaanottoaika lääkärille, sairaanhoitajalle tai fysioterapeutille. Tarvittaessa asiakasta ohjataan ottamaan yhteyttä oikeaan hoitopaikkaan. 

Hoitajan vastaanotolle voi varata ajan myös viereisen eAsiointi-linkin kautta mm. injektioihin, korvahuuhteluun, ompeleiden poistoon ja sairaslomatodistuksiin liittyvissä asioissa.

Reseptin voi uusia kanta-palvelun, apteekin tai terveysaseman kautta.

Kymsote pilotoi asiakaskokemuksen mittaamista tekstiviestillä Pohjois-Kymenlaakson terveysasemilla ja hammashoidon yksiköissä

Terveysaseman vaihto

Asiakas voi vaihtaa terveysaseman tai hammashoitolan Kymsoten alueella tai Kymsoten ulkopuolelle alla olevalla vaihtolomakkeella.

Asiakkaalle

Ajanvaraus ja sähköinen asiointi

Toimipisteet