Hyppää sivun sisältöön Hyppää sivuston valikkoon

Terveys- ja hyvinvointipisteet

Kymsoten terveys- ja hyvinvointipisteet ovat suljettuja maanantaista 17.8. alkaen toistaiseksi. Henkilökunta on siirretty muihin tehtäviin koronavirustilanteen vuoksi. Asiakkaita kehotetaan olemaan tarvittaessa yhteydessä terveysasemille.

Kouvolan terveys- ja hyvinvointipiste Virtaamon fysioterapeutin palvelut toistaiseksi avoinna rajoitetusti. Varaukset ja yhteydenotot vain puhelimitse numerosta 040 4865 533.

Terveys- ja hyvinvointipisteiden palvelupisteeltä saa maksutonta hoitajan terveysneuvontaa ja -ohjausta ilman ajanvarausta. Terveys- ja hyvinvointipisteiden toiminta suuntautuu erityisesti ennaltaehkäisevään palveluun ja hoitotoimenpiteisiin, kuten mittauksiin ja rokotuksiin.

Sairaanhoidollisista käynneistä (esim. B-12 vitamiinipistokset) peritään 10,- käyntimaksu. Maksu peritään terveys- ja hyvinvointipisteillä ja/tai terveysasemilla yhteensä kolme kertaa/vuosi 2.1.2020 alkaen.

Meiltä saat ohjausta ja neuvontaa:

  • omahoitoon ja ennaltaehkäisyyn
  • liikuntaan, ravitsemukseen ja painonhallintaan
  • rokotusneuvontaan
  • rokotukset yli 7-vuotiaille (alle 7-vuotiaiden lasten rokotukset omassa lastenneuvolassa, Kotkassa yli 3 -vuotiaiden puutiaisaivokuumerokotukset terveys- ja hyvinvointipisteellä. Toistaiseksi maksuttomat puutiaisaivokuumerokotukset voi saada Kotkassa Karhulan terveysasemalta ajanvarauksella.)
  • järjestämme teemapäiviä ja -tapahtumia terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Lisätietoja Facebook-sivuilta.

Kouvolan terveys- ja hyvinvointipisteeltä on mahdollisuus lainata liikuntavälineitä. Laina-aika on kaksi viikkoa.

Löydät meidät myös Facebookista: 

Löydät meidät myös Instagramista:

  • Kouvolan terveys- ja hyvinvointipiste Virtaamo: @virtaamokouvola

Hyödyllistä tietoa:

Toimipisteet