Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmentajien palvelut on tarkoitettu matalalla kynnyksellä kaikille yli 18-vuotiaille kymenlaaksolaisille, joilla on tarvetta elintapamuutoksiin ravitsemuksessa, liikunnassa, unessa tai jotka tarvitsevat apua esimerkiksi tupakoinnin tai muiden nikotiinituotteiden lopettamiseen.

Palvelu sopii sinulle, joka koet tarvetta pudottaa painoa, syödä terveellisemmin, laihduttaa ennen leikkausta, lisätä liikuntaa elämääsi, löytää keinoja tupakoinnin lopettamiseksi tai nukkua paremmin. Hyvinvointivalmentaja kartoittaa vastaanotolla nykytilanteesi, tekee erilaisia mittauksia ja käy läpi tavoitteesi elintapamuutokselle sekä keinot päästä tavoitteisiin. Hyvinvointivalmentaja on tukenasi matkalla elintapamuutokseen.

Hyvinvointivalmentajan vastaanotto on terveyden edistämistä, ei sairauden hoitoa.

Hyvinvointivalmentajien vastaanotot ovat pääsääntöisesti terveysasemien yhteydessä. Käynti on maksuton, eikä vaadi erillistä lähetettä.

Ajan saat varattua numerosta 05 220 2000 (arkisin 7-18) tai terveydenhuollon ammattilaisen kautta. 

Täytä terveystarkastus Omaolo-palvelussa.

Kun olet täyttänyt terveystarkastuksen, Omaolo katsoo antamiesi terveystietojen perusteella sopivimman hoitopolun sinulle. Omaolon arvion perusteella saat tarvittaessa mahdollisuuden sähköiseen ajanvaraukseen joko hyvinvointivalmentajalle tai terveysaseman sairaanhoitajalle.

Jos vapaita aikoja ei löydy ja vastauksien perusteella hyötyisit ammattilaisen tuesta, voit lähettää tulokset ammattilaiselle, joka on yhteydessä sinuun lähiaikoina.

Voit myös tallettaa Terveystarkastuksen itsellesi sekä aloittaa itsenäisesti Omaolon Hyvinvointivalmennukset elin- ja elämäntapamuutoksiin. 

Tee terveystarkastus

Yhteystiedot

Ajanvaraus

Puhelinnumero: 05 220 2000 (arkisin klo 7-18)

Hyvinvointivalmentajat

Terveydenhoitaja Heidi Vihervaara

Sairaanhoitaja Maija Palmroth

Sähköpostiosoite: hyvinvointivalmentajat@kymsote.fi