Hoitotarvikejakelu

Tarvitsemasi hoitotarvikkeet voit tilata etukäteen joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tarvikkeiden tilaaminen etukäteen nopeuttaa asiointia hoitotarvikejakelussa. Hoitotarvikejakelukohtaiset tiedot löytyvät yhteystiedoista.

Hoitotarvikkeiden (myös diabetestarvikkeet) jakelu perustuu yksilölliseen, pitkäaikaiseen ja yli 3 kk kestävään henkilökohtaiseen tarpeeseen. Hoitotarvikkeita jaetaan ainoastaan kotona asuville tai kotihoitoon rinnastettavan palveluasumisen piirissä oleville henkilöille. Hoidon toteutuksesta ja seurannasta vastaava terveydenhuollon ammattilainen määrittää hoitotarvikkeiden tarpeen ja tekee hoitotarvikelähetteen.

Hoitotarvikepalvelun tuotteita annetaan vain asiakas-/potilaskohtaisen tarpeen mukaan.
Hoitotarvikepalvelun henkilökunnalla on oikeus seurata asiakkaan tuotteiden kulutusta ja oikeaa käyttöä. 

Kymsoten alueella asuva voi hakea hoitotarvikkeensa (myös diabetestarvikkeet) mistä tahansa Kymsoten hoitotarvikejakelupisteestä. Hoitotarvikejakelupisteiden tuotevalikoima voi vaihdella paikkakunnittain. Mikäli asioit toisen paikkakunnan hoitotarvikejakelupisteessä, suosittelemme ottamaan pisteeseen etukäteen yhteyttä ja selvittämään, löytyykö tarvitsemaasi tuotetta kyseisestä jakelupisteestä.

Yhteystiedot