text.skipToContent text.skipToNavigation

Hoitotarvikejakelu

Hoitotarvikepalvelussa Kouvolassa ja Haminassa sekä hoitotarvikevarastolla Kotkassa siirrytään poikkeusjärjestelyihin.‚ÄčAsiakas voi saada 1kk:n tarpeen hoitotarvikkeet toistaiseksi. Näin pyritään varmistamaan tuotteiden riittävyys.

Hoitotarvikkeiden (myös diabetestarvikkeet) jakelu perustuu yksilölliseen, pitkäaikaiseen ja yli 3 kk kestävään henkilökohtaiseen tarpeeseen. Hoitotarvikkeita jaetaan ainoastaan kotona asuville tai kotihoitoon rinnastettavan palveluasumisen piirissä oleville henkilöille. Hoidon toteutuksesta ja seurannasta vastaava terveydenhuollon ammattilainen määrittää hoitotarvikkeiden tarpeen ja tekee hoitotarvikelähetteen.

Hoitotarvikepalvelun tuotteita annetaan vain asiakas-/potilaskohtaisen tarpeen mukaan.
Hoitotarvikepalvelun henkilökunnalla on oikeus seurata asiakkaan tuotteiden kulutusta ja oikeaa käyttöä. 

Kymsoten alueella asuva voi hakea hoitotarvikkeensa (myös diabetestarvikkeet) mistä tahansa Kymsoten hoitotarvikejakelupisteestä. Hoitotarvikejakelupisteiden tuotevalikoima voi vaihdella paikkakunnittain. Mikäli asioit toisen paikkakunnan hoitotarvikejakelupisteessä, suosittelemme ottamaan pisteeseen etukäteen yhteyttä ja selvittämään, löytyykö tarvitsemaasi tuotetta kyseisestä jakelupisteestä.

Yhteystiedot