Hoitotarvikejakelu

Tarvitsemasi hoitotarvikkeet voit tilata etukäteen joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tarvikkeiden tilaaminen etukäteen nopeuttaa asiointia hoitotarvikejakelussa. Hoitotarvikejakelukohtaiset tiedot löytyvät yhteystiedoista.

Hoitotarvikkeiden (myös diabetestarvikkeet) jakelu perustuu yksilölliseen, pitkäaikaiseen ja yli 3 kk kestävään henkilökohtaiseen tarpeeseen. Hoitotarvikkeita jaetaan ainoastaan kotona asuville tai kotihoitoon rinnastettavan palveluasumisen piirissä oleville henkilöille. Hoidon toteutuksesta ja seurannasta vastaava terveydenhuollon ammattilainen määrittää hoitotarvikkeiden tarpeen ja tekee hoitotarvikelähetteen.

Hoitotarvikepalvelun tuotteita annetaan vain asiakas-/potilaskohtaisen tarpeen mukaan.
Hoitotarvikepalvelun henkilökunnalla on oikeus seurata asiakkaan tuotteiden kulutusta ja oikeaa käyttöä. 

Kymenlaakson alueella asuva voi hakea hoitotarvikkeensa (myös diabetestarvikkeet) mistä tahansa Kymenlaakson hoitotarvikejakelupisteestä. Hoitotarvikejakelupisteiden tuotevalikoima voi vaihdella paikkakunnittain. Mikäli asioit toisen paikkakunnan hoitotarvikejakelupisteessä, suosittelemme ottamaan pisteeseen etukäteen yhteyttä ja selvittämään, löytyykö tarvitsemaasi tuotetta kyseisestä jakelupisteestä.

Hoitotarvikkeiden noutoautomaatti

Hoitotarvikejakelulla on käytössä älykäs Smartbox-noutoautomaatti Haminan, Kotkan ja Kouvolan toimipisteissä. Noutoautomaatilla pyritään tarjoamaan asiakkaille joustava noutovaihtoehto ja täysin hygieeninen tuotteiden nouto.

Kouvolan hoitotarvikejakelun (Savonkatu 23) automaatti sijaitsee toimipisteen eteisaulan vasemmalla puolella olevassa tilassa. Asiakas saa noudettua tarvikkeet sieltä myös hoitotarvikejakelun aukioloaikojen ulkopuolella.

Automaatista voi noutaa hoitotarvikkeita arkisin kello 7.00-18.00 ja lauantaina kello 9.00-16.00 välisenä aikana.

Kotkan Hoitotarvikejakelussa automaatti sijaitsee osoitteessa Jumalniementie 7, kauppakeskuksen ala-aulassa.

Tarvikkeet ovat noudettavissa kauppakeskuksen aukioloaikoina arkisin kello 8-19, lauantaisin kello 10-16 ja sunnuntaisin kello 11-16 (kauppakeskuksen aukioloajat voit tarkistaa kauppakeskuksen verkkosivuilta).

Haminan hoitotarvikejakelun automaatti sijaitsee Haminan terveysaseman aulassa osoitteessa Reutsinkatu 1.

Hoitotarvikkeet ovat noudettavissa terveysaseman aukioloaikoina arkisin kello 7-18.

Noutoautomaatin käyttö

Noutoautomaatin käyttö on asiakkaalle erityisen helppoa. Asiakas saa tekstiviestillä noutokoodin, jossa on numerokoodi ja QR-koodi, joilla molemmilla on mahdollista saada automaatti auki. Automaatilla ei tarvitse tehdä muuta kuin näppäillä näytölle numerokoodi tai näyttää QR-koodi lukijaan ja näin asiakas saa automaatin lokeron auki ja hoitotarvikkeet noudettua.

Hoitotarvikkeet tilataan etukäteen hoitotarvikejakelusta joko sähköpostilla tai puhelimitse. Laita tilaukseen syntymäaika ja puhelinnumero sekä maininta että haluat tuotteet noutoautomaattiin.

Yhteystiedot