Asiakasneuvonta ja -ohjaus

Asiakasneuvonta ja-ohjaus on mielenterveys- ja päihdepalvelujen matalan kynnyksen palvelua, jossa saat tietoa mielenterveys- ja päihdepalveluista. Voit ottaa yhteyttä itseäsi tai läheistäsi koskevissa kysymyksissä. Tarvittaessa sinulle tai läheisellesi (hänen luvallaan) tehdään puhelimessa hoidon tarpeen arviointi. Arvioinnin perusteella hoitotyön ammattilainen ohjaa sinut tai läheisesi oikeaan palveluun.

Asiakasneuvontaan ja -ohjaukseen voit soittaa myös nimettömänä.  Hoidon tarpeen arviointia tehdessä hoitaja tarvitsee yhteydenottajan henkilötiedot.

Mikäli olet jo asiakkaana mielenterveys- ja päihdepalveluissa, ota yhteys omaan hoitopaikkaasi resepti-, ajanvaraus- ja ajan peruutus -asioissa.

Hätätilanteessa ota yhteys päivystykseen tai hätänumeroon (112).

Pilotoimme uutta – nyt sinulla on mahdollisuus tehdä mielialan itsearviointi tai lähettää sähköinen yhteydenotto asiakasneuvontaan uudessa Asiointipalvelussa. Kokeile Asiointipalvelua.

Kymsotessa on kehitteillä uusi asiointipalvelu (asiointi.kymsote.fi), joka tullaan ottamaan käyttöön vaiheittain alkaen vuodesta 2021. Asiointipalvelusta tulee yksi yhteinen palvelukanava terveys- ja sosiaalipalveluihin. Palvelut informoivat omia asiakkaitaan mahdollisuudesta asioida sähköisesti uudessa asiointipalvelussa.

Kirjauduttuasi palveluun voit hoitaa asioita kätevästi myös Kanta.fi:ssä ja muissa kansallisissa palveluissa vain yhdellä tunnistautumisella.

Siirtymäaikana vanhat ja uudet palvelut ovat käytössäsi rinnakkain. Huomioithan, että tällä hetkellä uusi asiointipalvelu on käytössä vain mielenterveys- ja päihdepalveluissa.

Yhteydenotto: Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Pilotoimme uutta – nyt sinulla on mahdollisuus tehdä mielialan itsearviointi tai lähettää sähköinen yhteydenotto asiakasneuvontaan uudessa Asiointipalvelussa (vaatii vahvan tunnistautumisen).

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiointipalvelu (pilotti)

Yhteydenottolomake (ei vaadi vahvaa tunnistautumista)

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 05 220 2150
Palveluaika:
arkisin klo 8.30-15.30