text.skipToContent text.skipToNavigation

Hyvinvointiasemat

Tiedote hyvinvointiasemien asiakkaille

Koronaviruksen leviämisen ja erityisesti riskiryhmien sairastumisen välttämiseksi Kymsoten hyvinvointiasematoiminta on suljettuna 12.4.2020 asti. Toiminnan jatkumisesta sekä koronavirukseen liittyvistä asioista tiedotetaan Kymsoten internetsivuilla osoitteessa www.kymsote.fi.

Valtakunnallinen yleinen koronaviruspuhelinneuvonta puhelinnumerossa 0295 535 535 tarjoaa yleistä tietoa koronaviruksesta arkisin klo 8-21 ja la klo 9-15.

Mikäli epäilette itsellänne olevan koronavirustartuntaan liittyviä oireita, soittakaa päivystysapupuhelinnumeroon 116 117.

Kymsoten ikääntyneiden asiakasohjaus ja -neuvonta toimii normaalisti Ikäopastimen puhelinnumerossa 040 572 1496 (ma-pe klo 8.30–15.30) sekä sähköisten asiointikanavien kautta osoitteessa: www.kymenlaaksonopastin.fi

--------------------------------------------

Hyvinvointiasemat ovat ikäihmisten avoimia kohtaamispaikkoja, joissa voi juoda kahvit ja lukea päivän lehdet tai opetella vaikkapa tietokoneen käyttöä. Hyvinvointiasemilla järjestetään myös mm. erilaisia ohjelmahetkiä, tapahtumia, musiikkiesityksiä, pelituokioita ja jumppia.

Hyvinvointiasemien toiminta on organisoitu kuntayhtymän alueilla eri tavoin.

Asiakkaalle

Toimipisteet