Ennaltaehkäisevät palvelut

Hyvinvointia edistävät keskustelut

Tarjoamme yli 65-vuotiaille hyvinvointia edistävän keskustelun, jonka tavoitteena on edistää ikääntyvän kuntalaisen hyvinvointia, toimintakykyä ja terveyttä. Keskustelussa pohditaan yhdessä nykyistä tilannetta ja tulevia tarpeita.

Varaa maksuton keskusteluaika palveluohjaajalle, kun mietit omaan ikääntymiseen liittyviä asioita. Asiat voivat liittyä:

  • Arjen sujuvuus
  • Asuminen
  • Liikunta
  • Ravitsemus
  • Terveys
  • Turvallisuus
  • Vapaa-ajan toiminta
  • Ikääntyneiden palvelut

Keskustelu käydään luottamuksellisesti puhelimitse ja tarvittaessa kotikäynnillä. Varaa keskustelulle aikaa noin tunti. Palvelu on maksuton ja se tarkoitettu niille kymenlaaksolaisille, jotka eivät ole vielä säännöllisten ikääntyneiden palveluiden piirissä.

Hyvinvointia edistävä toiminta (Kymenlaaksonopastin.fi)

Ohje hyvinvointia edistävän keskustelun sähköiseen ajanvaraukseen

Ajan hyvinvointia edistävälle keskustelulle voi varata sähköisen Asiointipalvelun kautta tai puhelimitse numerosta 05 220 6150 (arkisin klo 9-11).

Sähköisen asioinnin kirjautumista varten tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Ajanvaraukset löytyvät ”Ajanvaraus”-välilehdeltä. Valitse ”Siirry ajanvaraukseen”. Valitse ”Varaa aika”-välilehdeltä ”Ikääntyneiden palvelut”. Hyvinvointia edistävien keskustelujen ajanvaraus löytyy kohdasta ”Ikääntyneiden hyvinvointia edistävä neuvonta ja ohjaus”.

Ikäihmisten avoimet kohtaamispaikat

Kymenlaaksossa kunnat järjestävät ja toteuttavat ikäihmisten kohtaamiseen liittyvää toimintaa eri tavoin. Tuotamme kohtaamispaikkoihin sisältöä sosiaali- ja terveyspalveluihin liitttyen.

Ikäihmisten avoimet kohtaamispaikat ja ohjelma (Kymenlaaksonopastin.fi)

Yhteystiedot

Ajanvaraus

Puhelinnumero: 05 220 6150 (arkisin klo 9-11)

Voit jättää soittopyynnön, jos olemme varattuja ja puhelinnumerosi ei ole salainen.

Sähköinen ajanvaraus

 

Varatun ajan peruuttaminen

Voit perua ajan puhelimitse tai jättämällä viestin vastaajaan. Ajan voi peruuttaa myös tekstiviestillä, numeroon 050 902 3337. Mainitse vastaajaviestissä tai tekstiviestissä nimesi, syntymäaikasi ja peruutettava aika.