Palaute

Palautetta toiminnastamme voi lähettää kirjaamoon.

Ohessa linkki sähköiseen palautteenantolomakkeeseen, johon voit palautteesi kirjoittaa. Valitse ensin palvelu, josta annat palautetta, kirjoita tapahtumapäivä ja sen jälkeen palaute sille kohdistettuun kenttään. Jos haluat, että Sinuun otetaan yhteyttä, jätä lomakkeeseen yhteystietosi. Tulosta palautelomake ja lähetä kirjaamoon. 

Postiosoite:
Kymenlaakson hyvintointialue, kirjaamo, Kotkantie 41, 48210 Kotka. Sähköpostiosoite: kirjaamo(at)kymenhva.fi

(HUOM! ei potilashoitoon liittyvät asiat. Potilashoitoon liittyvät asiat voit hoitaa sähköisen asioinnin kautta. Sähköpostiin ei pidä laittaa henkilötunnuksia tai muuta arkaluonteista tai tunnistettavaa hoitotietoa.)

Jos olet tyytymätön saamaasi palveluun, hoitoon tai kohteluun, voit antaa palautetta suoraan siihen yksikköön, jonka asiakkaana olet ollut. Nopeimmin saat asiaa selvitettyä ottamalla yhteyttä suoraan palveluyksikköön tai sen esimieheen. Tyytymättömyys palveluun tai hoitoon -sivu verkossa.

Asiakkaidemme kokemus palvelusta

Keräämme asiakkaidemme kokemuksia palvelusta tekstiviestikyselyn avulla. Tekstiviestikysely on tällä hetkellä käytössä kaikissa hammashoidon yksiköissä sekä synnytyksen ja naistentautien palveluissa. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä NPS-indeksillä, joka kertoo asiakkaan suositteluhalukkuudesta ja tyytyväisyydestä palveluun.

Asiakastyytyväisyyden kokonaistulos
Suun terveydenhuollon yksiköiden tulokset
Synnytysten ja naistentautien palveluiden tulokset

Asiakkaalle