Hyppää sivun sisältöön Hyppää sivuston valikkoon

Kotkan neuvoloiden puhelinnumerot muuttuivat

10.12.2019

Kotkan neuvoloissa on otettu lokakuussa käyttöön uudet puhelinnumerot. Vanhoista numeroista ohjataan uusiin numeroihin enää vuoden loppuun saakka. Asiakkaita suositellaan varmistamaan, että neuvolakortissakin on oikeat yhteystiedot.

Kymsoten Kotkan alueen puhelinnumeroihin tuli muutoksia 9. lokakuuta alkaen. Numeromuutos koski myös Kotkan kolmen neuvolan Kotkansaaren, Länsi-Kotkan ja Toivelinnan neuvoloiden kaikkia numeroita. Mm. kaikki 05-alkuiset neuvoloiden numerot ovat poistuneet käytöstä.

Lasten vanhemmat tai huoltajat etsivät usein terveystarkastuksen lähestyessä oman terveydenhoitajan puhelinnumeroa neuvolakortista. Kannattaa varmistaa, että neuvolakortissa on oikeat yhteystiedot. Syksyllä neuvolan asiakkaiksi tulleilla on todennäköisesti uudet numerot neuvolakorteissaan.

Kotkan alueen kolmen neuvolan puhelinnumerot löytyvät verkkosivuiltamme.

Uudet palvelunumerot otettiin käyttöön neuvoloiden lisäksi Kotkan terveysasemien keskitetyssä puhelinpalvelussa, hammashoidon ajanvarauksessa, hoitokeskuksessa, muistipoliklinikalla, maahanmuuttopalveluissa, sosiaalitoimistossa ja avokuntoutuksessa. Vanhoista palvelunumeroista asiakkaat ohjataan uusiin numeroihin enää vuoden loppuun saakka.