Elma ohjaa hyviin elintapoihin - kysy Elmalta

Tiedote 4.11.2021

Kaipaatko vinkkejä vireämpään arkeen ja hyvinvointiin? Onko mielessäsi elintaparemontti, mutta et tiedä mistä aloittaa? Näihin ja muihin hyvinvointiin ja elintapoihin liittyviin kysymyksiin saat neuvoa Elmalta.

Elintapaohjaus Elman ja chat-robotin avulla pyritään vastaamaan kymenlaaksolaisten hyvinvointihaasteisiin ja asetettuihin tavoitteisiin myös verkossa. Elman chat-robotti eli chatbot neuvoo, tarjoaa testausta, tietoa ja vinkkejä sekä ohjaa tarvittaessa ottamaan yhteyttä ammattilaiseen.

Käy kurkkaamassa Elman sivulle ja kokeile elintapaohjauksen chat-robottia, joka auttaa ja neuvoo sinua omassa hyvinvoinnissasi oikealle polulle. Robotin kautta pääset myös testaamaan, millaiset elintapasi ovat: liikutko riittävästi, nukutko tarpeeksi, onko sinulla ylipainoa ja onko ravitsemus kunnossa.

”Chat-robotin avulla elintapaohjausta saa silloin, kun kuntalainen sitä tarvitsee. Chat-robotti on käytettävissä 24/7. Se ohjaa oikean tiedon äärelle sekä oikeaan palveluun nopeasti ja helposti”, sanoo chat-robottia kehittänyt digikoordinaattori Juhana Haavisto Kymsotesta.

Kokeile Elmaa

 Mukana on myös henkinen hyvinvointi: jos ahdistaa tai masentaa, chat-robotti neuvoo mistä voit saada apua. Elmalta voi kysyä myös päihteidenkäytön vähentämisestä.

Lue koko tiedote