Kymsoten kaikki koronavirukseen liittyvä tiedotus on ohjattu Kymsoten varsinaisten verkkosivujen sijaan Kymsoten koronavirussivustolle
Kymsoten sairaaloissa ja muissa toimipisteissä asioivilla on velvoitus käyttää maskia. Vierailukiellot Kymsoten sairaaloissa 31.1.2021 saakka.
Laadukkaat palvelut - hyvinvoiva maakunta

Asioi verkossa

Kirjaudu eAsiointiin

Varaa, siirrä tai peru aikoja ja täytä esitietolomakkeita. Ota yhteyttä hoitavaan yksikköön ja viesti turvallisesti ammattilaisen kanssa.

Näytteenoton ajanvaraus

Laboratoriotutkimuksiin suositellaan ajanvarausta. Varaa aika verkossa. Laboratorionäytteenottoon tarvitset lääkärin tai hoitajan lähetteen.

Omaolo-oirearviointi

Alueellinen hoitoonohjaus Omaolosta otettiin Kymsotessa käyttöön 27.4.2020. Käyttöönotetut oirearviot ovat: alaselkäkipu tai -vamma, koronavirustaudin oirearvio, seksitautiepäily, virtsatietulehdus.

Anna palautetta

Voit antaa kehuja, moitteita ja kehitysehdotuksia palveluistamme. Palautteet käsitellään siinä yksikössä, johon ne on osoitettu. Palautelomakkeen kautta ei voi peruuttaa vastaanottoaikoja.

Anna palautetta laboratorio- ja kuvantamispalveluista (HUS)

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS vastaa Kymsoten toimipisteissä laboratorio- ja kuvantamispalveluista (mm. röntgen) ja näitä palveluita koskevat palautteet tulee jättää HUS:n palautejärjestelmään.

Uudet Kymen sairaalat

Kymenlaaksoon rakennetaan tulevina vuosina kaksi uutta sairaalaa: Kymenlaakson keskussairaala Kotkaan ja Ratamokeskus Kouvolaan.
 
Seuraa rakennusprojektien etenemistä ja ajankohtaisia uutisia sairaaloihin liittyen osoitteessa www.kymensairaalat.fi.