Olemme nyt Kymenlaakson hyvinvointialue. Uudet verkkosivumme julkaistaan alkuvuodesta, ja siihen asti tiedot Kymenlaakson sote-palveluista löytyvät tältä sivulta. Sivuja päivitetään tammikuun 2023 aikana.
Sairaaloissamme ja muissa toimipisteissämme asioivilla on velvoitus käyttää maskia. Koronatilanteen vuoksi vierailuihin on tehty suosituksia. Kaikki koronaan liittyvä tieto kuten ohje koronatestistä löytyy
Olemme nyt Kymenlaakson hyvinvointialue.

Kiire ja akuutti

Päivystysapu 116 117
Päivystysavun chat (avoinna klo 8-20)
Sosiaali- ja kriisipäivystys Etelä
Sosiaali- ja kriisipäivystys Pohjoinen
Hätätilanteessa soita
Myrkytystietokeskus
 

Terveys

Terveysasemat (arkisin klo 7-20)
05 220 2000
Suun terveydenhuolto (arkisin klo 7-16)
05 220 2200
Mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiakasneuvonta
(arkisin klo 7-18)
05 220 2150

 

Etsitkö yhteystietoa?

Puhelinvaihde
05 220 51

Asioi verkossa

Kirjaudu Asiointipalveluun

Asiointipalvelun kautta pääset tekemään itsearvioita. Asiointipalvelu ohjaa sinut varaamaan, siirtämään tai perumaan vastaanottoaikoja ja täyttämään esitietolomakkeita tai viestimään turvallisesti ammattilaisen kanssa.

Näytteenoton ajanvaraus

Laboratoriotutkimuksiin suositellaan ajanvarausta. Varaa aika verkossa. Laboratorionäytteenottoon tarvitset lääkärin tai hoitajan lähetteen.

Omaolo

Omaolossa sosiaali- ja terveyspalvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden. Omaolossa voi tehdä muun muassa oirearvioita ja vastausten perusteella annetaan omahoito-ohjeita tai ohjataan palvelun piiriin. Omaolon kautta saa tarvittaessa yhteyden ammattilaiseen ja varattua ajan palveluihin sähköisen ajanvarauksen kautta. Omaolon antamat suositukset ovat henkilökohtaisia ja suositukset perustuvat ajantasaisimpaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja kansallisesti yhteisesti sovittuihin kriteereihin.

 

Palaute ja asiakaskokemus

Anna palautetta

Palautetta toiminnastamme voi lähettää kirjaamoon (kirjaamo(at)kymenhva.fi). Voit antaa kehuja, moitteita ja kehitysehdotuksia palveluistamme. Palautteet käsitellään siinä yksikössä, johon ne on osoitettu. Palautteen kautta ei voi peruuttaa vastaanottoaikoja.

Anna palautetta laboratorio- ja kuvantamispalveluista (HUS)

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS vastaa toimipisteidemme laboratorio- ja kuvantamispalveluista (mm. röntgen). Näitä palveluita koskevat palautteet tulee jättää HUS:n palautejärjestelmään.

Tutustu asiakkaidemme kokemukseen palveluistamme

Keräämme asiakkaidemme kokemuksia palvelusta tekstiviestikyselyllä, joka on tällä hetkellä käytössä kaikissa terveysasemien ja hammashoidon yksiköissä sekä synnytyksen ja naistentautien palveluissa. Asiakastyytyväisyyden tulokset ovat viimeisen 60 päivän ajalta.

Terveysasemien vastaanottopalveluiden tulokset
Hammashoidon yksiköiden tulokset

Synnytysten ja naistentautien palveluiden tulokset

Uudet sairaalat Kymenlaaksossa

Seuraa Kymenlaakson sairaalarakennusprojektien etenemistä ja ajankohtaisia uutisia sairaaloihin liittyen osoitteessa www.kymensairaalat.fi.